Από τις 17.05.2021, η Aerarium Limited, που διαπραγματεύεται ως Axiance (πρώην EverFX), δεν επιτρέπεται να παρέχει ρυθμιζόμενες οικονομικές υπηρεσίες σε κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

 
EL
 • EN
 • AR
 • ZH
 • FR
 • DE
 • EL
 • PT
 • ES
 • ID
 • TH
 • VI
 • RU
Type to SearchNo item Found

  Spreads & Swaps

  Ανταλλαγές

  Μια ανταλλαγή, γνωστή και ως «ανατροπή μιας ημέρας», είναι ο τόκος που χρεώνεται ή κερδίζεται για θέσεις που διατηρούνται μια μέρα στην άλλη, ανάλογα με το επιτόκιο των νομισμάτων που κατέχονται ή το επιτόκιο του νομίσματος που εκφράζεται σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο.

  Κάθε στοιχείο έχει διαφορετικό επιτόκιο ανταλλαγής και χρεώνεται σε πόντους ανά παρτίδα. Η Axiance, δεν κλείνει και ανοίγει εκ νέου θέσεις καθώς δεν υπάρχει φυσική παράδοση στις συναλλαγές CFD, αλλά εκτελεί τη διαδικασία ανατροπής αυτόματα κάθε βράδυ στο GMT + 3 χρεώνοντας ή πιστώνοντας λογαριασμούς συναλλαγών για θέσεις που διατηρούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  Ελέγξτε τα παρακάτω παραδείγματα για να δείτε πώς υπολογίζει η Axiance τις τιμές της:

  Προμήθεια ανατροπής (σε νόμισμα προσφοράς) ανά ημέρα = Αριθμός παρτίδων * Μέγεθος συμβολαίου * Μεγάλοι ή σύντομοι πόντοι (για τη δεδομένη ημέρα) * Μέγεθος πόντου

  Ο παραπάνω τύπος εφαρμόζεται σε ζεύγη Forex, Μέταλλα, Ενέργειες και Cryptos

  EXAMPLES
  • 1 lot SHORT on EURUSD with account currency in USD:1 * 100,000 * 0.39 * 0.00001 = $0.39
  • 1 lot LONG on XAUUSD with account currency in USD:1 * 100 * -4.976 * 0.01 = $ -4.98
  • 1 lot LONG on USOILCash with account currency in USD:1 * 1000 * -4.52 * 0.001 = $ -4.52
  • 1 lot LONG on BTCUSD with account currency in USD:1 * 1* -1593.45 * 0.01 = $ -15.93

  Σημείωση: Οι ανταλλαγές εφαρμόζονται στις 00:00 GMT+3 φορά όταν αναποδογυριστεί μια θέση. Το Triple Swap πραγματοποιείται τις Τετάρτες για FX, Metals, Shares και Cryptos. Το Triple Swap πραγματοποιείται την Παρασκευή για Δείκτες, Ενέργειες και Μέλλοντα. Η τριπλή ανταλλαγή λαμβάνει υπόψη το Σαββατοκύριακο όταν η αγορά είναι κλειστή.

  Απλώνεται

  Εμπορευτείτε με την Axiance και επωφεληθείτε από τα ανταγωνιστικά spreads.

  Για κάθε συναλλαγή που κάνετε, σας δίνεται μια "προσφορά" και μια τιμή "ζήτησης". Η "προσφορά" είναι η τιμή στην οποία πουλάτε ένα χρεόγραφο και το "ζητήστε" με το οποίο το αγοράζετε. Το spread είναι απλώς η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τιμών.

  Τρίτα μέρη όπως οι πάροχοι ρευστότητας ή οι τράπεζες φέρουν τον κίνδυνο απώλειας όταν διευκολύνουν τις συναλλαγές σας, γι 'αυτό διατηρούν ένα μέρος κάθε συναλλαγής επίσης γνωστό ως spread.

  Τα spread μας υπολογίζονται σε "πόντους". Για παράδειγμα, εάν η τιμή προσφοράς για μια μετοχή είναι 2100 και η τιμή ζήτησης είναι 2101, τότε το περιθώριο προσφοράς-ζήτησης για την εν λόγω μετοχή θα αναφέρεται ως 1 μονάδα.

  Ως γενικά αποδεκτός κανόνας, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους πόντους πραγματοποιώντας συναλλαγές μόνο σε ευνοϊκές ώρες, όταν υπάρχουν πολλοί αγοραστές και πωλητές στην αγορά. Όσο περισσότεροι αγοραστές και πωλητές ανταλλάσσουν για ένα δεδομένο περιουσιακό στοιχείο, τόσο περισσότερο οι παραγωγοί της αγοράς περιορίζουν τα spread τους.

  Οι παρακάτω πίνακες δείχνουν τα ελάχιστα spread μας.

  *Τα spreads στον πίνακα έχουν ληφθεί από λογαριασμό VIP. Για πληροφορίες ζωντανής διασποράς, ανατρέξτε στο τερματικό συναλλαγών σας.

  Currencies
  Min Spread in Points
  Currencies.
  Min. Spread in Points
  Currencies.
  AUDCHF
  Min. Spread in Points
  4
  Currencies.
  AUDNZD
  Min. Spread in Points
  4
  Currencies.
  CADCHF
  Min. Spread in Points
  4
  Currencies.
  CHFJPY
  Min. Spread in Points
  4
  Currencies.
  EURCAD
  Min. Spread in Points
  4
  Currencies.
  EURGBP
  Min. Spread in Points
  1
  Currencies.
  EURJPY
  Min. Spread in Points
  1
  Currencies.
  EURNOK
  Min. Spread in Points
  12
  Currencies.
  EURPLN
  Min. Spread in Points
  200
  Currencies.
  EURTRY
  Min. Spread in Points
  1000
  • 1
  • 2
  • 3

  Εξουσιοδοτημένο και ρυθμιζόμενο: | Αριθμός άδειας FSA: SD036

  Η Axiance είναι η εμπορική ονομασία που χρησιμοποιεί ο όμιλος εταιρειών Axiance που παλαιότερα λειτουργούσαν ως EverFX («Axiance») και ανήκει σε μια οντότητα του ομίλου Axiance.

  Νομικά: Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την Aerarium Limited, με αριθμό εγγραφής. 8425627-1 και καταχωρημένη διεύθυνση στο CT House, Office 9A, Providence, Mahe, Σεϋχέλλες.

  Τυχόν εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

  Άδειες χρήσης: Η Aerarium Limited έχει άδεια από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των Σεϋχελλών (FSA) με αριθμό άδειας: SD036

  Σημειώσεις: Η Aerarium Limited δεν παρέχει υπηρεσίες για τους κατοίκους ορισμένων χωρών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Καναδάς, οι Σεϋχέλλες, το Βέλγιο, η Βόρεια Κορέα κ.λπ.

  Οι συναλλαγές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη θυγατρική της οντότητα, GAAM Digital Progressus Limited, η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού 78, Επιχειρηματικό Κέντρο Magnum, 3076, Λεμεσός, Κύπρος και με αρ. Εγγραφής. HE 403613.

  Οι συναλλαγές που γίνονται μέσω της Paysafe Group Limited διεκπεραιώνονται μέσω της Aerarium Limited.

  Οι υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται από την Aerarium Limited και όχι από οποιαδήποτε συνδεδεμένη οντότητα.

  Προειδοποίηση κινδύνου: Τα CFD είναι πολύπλοκα εργαλεία και έχουν υψηλό κίνδυνο να χάσουν γρήγορα χρήματα λόγω μόχλευσης. Ένα υψηλό ποσοστό λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν διαπραγματεύονται CFD. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας. Λάβετε υπόψη την αποκάλυψη κινδύνου.

  Προειδοποίηση κινδύνου: Τα CFD είναι πολύπλοκα εργαλεία και έχουν υψηλό κίνδυνο να χάσουν γρήγορα χρήματα λόγω μόχλευσης.