Από τις 17.05.2021, η Aerarium Limited, που διαπραγματεύεται ως Axiance (πρώην EverFX), δεν επιτρέπεται να παρέχει ρυθμιζόμενες οικονομικές υπηρεσίες σε κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

 
EL
 • EN
 • AR
 • ZH
 • FR
 • DE
 • EL
 • PT
 • ES
 • ID
 • TH
 • VI
 • RU
Type to SearchNo item Found

  Εκεί που οι αξίες έχουν σημασία

  Ανοίξτε τον λογαριασμό σας Axiance και μπείτε στον κόσμο των συναλλαγών με λίγα μόνο κλικ.

  Το παράθυρό σας προς τις παγκόσμιες αγορές από έναν ενιαίο ολοκληρωμένο λογαριασμό.

  5000+
  Assets
  200+
  Markets
  Συναλλαγές σε παγκόσμιες μετοχές, forex, βασικά προϊόντα και πολλά άλλα με ασύγκριτη τεχνική ανάλυση, συμβουλές ειδικών και ζωντανές ειδήσεις. Το Axiance παρέχει γρήγορη και ανταποκρινόμενη υποδομή για μια συναλλακτική εμπειρία χωρίς ανώτατα όρια.

  Εξυπηρετώντας την τεχνολογία σας σε ασημένια πιατέλα.

  Εμπόριο CFD σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στον κόσμο.

  Trade
  Ένα νέο είδος μεσίτη για μια νέα γενιά εμπόρων.
  Το Axiance παρέχει γρήγορη και ανταποκρινόμενη υποδομή για μια συναλλακτική εμπειρία χωρίς ανώτατα όρια.

  Προηγμένα εργαλεία συναλλαγών ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς εμπόρους.

  Βρείτε τα μοτίβα σας και κάντε το εμπόριο με αποκλειστικά δεδομένα και ανάλυση.

  Κατάθεση και ανάληψη χρημάτων σε χρόνο μηδέν

  MasterCard, Visa και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων.

  Κατεβάστε την εφαρμογή μας και απολαύστε την πιο προηγμένη εμπειρία

  Μείνετε εν κινήσει με μια συμπαγή και ισχυρή εφαρμογή συναλλαγών

  Τα κεφάλαια και τα δεδομένα σας σε ασφαλή χέρια. Το κάνουμε προσωπικό.

  Συμμόρφωση και ασφάλεια στον πυρήνα μας.

  • Κανονισμός λειτουργίας

   Η Axiance ρυθμίζεται από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (CySEC), την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Αξιών των Σεϋχελλών (FSA) και την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Μαυρίκιου (FSC).

  • Τα κεφάλαια είναι ασφαλή

   Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας και πραγματοποιήστε συναλλαγές με ηρεμία, η Axiance απολαμβάνει ισχυρές συνεργασίες με τράπεζες κορυφαίας κατηγορίας για να διασφαλίσει ότι τα κεφάλαιά σας είναι διαχωρισμένα και ασφαλή.

  • Προστατευόμενα δεδομένα

   Το Axiance σέβεται το απόρρητό σας και είναι απόλυτα διαφανές σχετικά με την προοριζόμενη χρήση των δεδομένων σας και εφαρμόζει από προεπιλογή τα αυστηρότερα πρότυπα απορρήτου.

  Μείνετε ενήμεροι, αποκτήστε πρόσβαση σε καθημερινές ειδήσεις της αγοράς σε πραγματικό χρόνο για ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών.

  Εξουσιοδοτημένο και ρυθμιζόμενο: | Αριθμός άδειας FSA: SD036

  Η Axiance είναι η εμπορική ονομασία που χρησιμοποιεί ο όμιλος εταιρειών Axiance που παλαιότερα λειτουργούσαν ως EverFX («Axiance») και ανήκει σε μια οντότητα του ομίλου Axiance.

  Νομικά: Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την Aerarium Limited, με αριθμό εγγραφής. 8425627-1 και καταχωρημένη διεύθυνση στο CT House, Office 9A, Providence, Mahe, Σεϋχέλλες.

  Τυχόν εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

  Άδειες χρήσης: Η Aerarium Limited έχει άδεια από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των Σεϋχελλών (FSA) με αριθμό άδειας: SD036

  Σημειώσεις: Η Aerarium Limited δεν παρέχει υπηρεσίες για τους κατοίκους ορισμένων χωρών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Καναδάς, οι Σεϋχέλλες, το Βέλγιο, η Βόρεια Κορέα κ.λπ.

  Οι συναλλαγές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη θυγατρική της οντότητα, GAAM Digital Progressus Limited, η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού 78, Επιχειρηματικό Κέντρο Magnum, 3076, Λεμεσός, Κύπρος και με αρ. Εγγραφής. HE 403613.

  Οι συναλλαγές που γίνονται μέσω της Paysafe Group Limited διεκπεραιώνονται μέσω της Aerarium Limited.

  Οι υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται από την Aerarium Limited και όχι από οποιαδήποτε συνδεδεμένη οντότητα.

  Προειδοποίηση κινδύνου: Τα CFD είναι πολύπλοκα εργαλεία και έχουν υψηλό κίνδυνο να χάσουν γρήγορα χρήματα λόγω μόχλευσης. Ένα υψηλό ποσοστό λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν διαπραγματεύονται CFD. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας. Λάβετε υπόψη την αποκάλυψη κινδύνου.

  Προειδοποίηση κινδύνου: Τα CFD είναι πολύπλοκα εργαλεία και έχουν υψηλό κίνδυνο να χάσουν γρήγορα χρήματα λόγω μόχλευσης.